Radno vreme od 8:00 do 14:00 časova ------ Postojimo 28 godina ------ Najbolje cene! ------ Najbrža isporuka!

Telefon: 069/475-51-84 Viber E-mail: [email protected]


GSM Gateway ITS Telecom CGW-T

44,997 dinara sa PDV-om
 
 
Telefoniranje nikada nije bilo jeftinije!!! Vaši telefonski računi su visoki? Najbolje bi bilo da prestanete da telefonirate ili da telefoniranje svedete na najmanju moguću meru!

Vi ste odgovorni i štedljivi i neće vam biti teško da se suzdržite, ali šta da radite sa kolegama? Ne možete da zabranite da telefoniraju jer je to u funkciji posla, a nemate volje, snage i vremena da izigravate žandarma u firmi!

Šta da radite? Kupite GSM Gateway i instalirajte ga na vašu postojeću telefonsku centralu!

Zašto bi ste kupili GSM Gateway? Prateći statistiku telefonskih poziva mnogih firmi, ustanovili smo da se preko 80% telefonskog saobraćaja odvija prema mobilnim telefonskim brojevima, kada vaše kolege zovu poslovne partnere sa fiksnog telefonskog broja na mobilni telefonski broj, plaćate 7 dinara po minuti!

Gde se ostvaruje najveća ušteda? Kupovinom tarifnog paketa od 1.300 dinara za neograničen broj minuta prema svim mrežama, kod bilo kog od postojeća tri peratera mobilne telefonije ( MTS, Telenor, VIP ).

Sada je telefoniranje skoro pa besplatno!

Novije telefonske centrale poseduju funkciju ARS ( funkcija za biranje najjeftinijeg poziva ), ne razmišljate o tome sa koje telefonske linije će vaši kolege da zovu jer to sistem radi sam.
Ako je recimo kolega izašao na fiksnu telefonsku liniju broj 3 ( npr. 011/123-456 ) i pokušao da nazove mobilni telefonski broj 064/654-321, sistem će ga automatski preusmeriti na liniju broj 6 ( npr. 064/123-456 ) koja je u istoj mreži sa biranim telefonskim brojem, a samim tim poziv je najjeftiniji.

Koliko mesečno možete da uštedite? Analiza je pokazala da mesečno možete da uštedite minimalno 30%, u nekim slučajevima uštede se ostavaruju i 10 puta, u praktičnom smislu reči investicija u GSM Gateway se isplati za svega 3 meseca korišćenja.

Iz tog razloga GSM Gateway je proglašen za najkorisniji uređaj u našoj prodaji za proteklih 9 godina.

Kupovinom GSM Gatway uređaja oslobađate postojeće telefonske linije na koje vas kupci načešće zovu!

Sa ponosom ističemo, da smo firmama širom Srbije i proteklih 9 godina od kada je počela instalacija GSM Gateway uređaja, uštedeli stotine miliona dinara!

GSM Gateway poseduje višenamenski LCD displej sa identifikacijom poziva, veoma je jednostavan za korišćenje i programiranje, odlikuje se fantastičnom pouzdanošću u radu ( u slučaju nestanka struje ili ispadanja predajnika operatera mobilne telefonije sa mreže, uređaj se automatski vrati sam u prethodno stanje ), jednom ga instalirate i zaboravite da ga imate, a on svaki dan štedi novac za vas.

Ako ste tokom godine ostvarili prihode na koji treba da platite porez na dobit preduzeća, GSM Gateway je svakako dobra investicija iz tri razloga: umanjujete osnovicu za plaćanje poreza na dobit, ostvarujete uštede, izbegavate nepotrebno zračenje mobilnog telefona.

Preduzeće GETEL d.o.o je ekskluzivni distributer kompanije ITS za tržište Srbije.
 
Tip gateway-aGSM Gateway za jednu analognu telefonsku liniju - Trunk
Kompatibilnostkompatibilnost sa svim kućnim telefonskim centralama, kompatibilnost za GSM mrežama 900/1800MHz, 850/1900MHz
Displejpokazuje status signala, status linije, naziv operatera, identifikaciju poziva i podatke prilikom programiranja
Programiranjeurađaj isporučujemo kompletno programiran za mreže: MTS , Telenor i VIP
Dimenzije23 x 15 x 5 cm
Težina590 grama
Komplet sadržiGSM Gateway, antenu dužine 2 metra za magnetnim postoljem, strujni adapter, korisničko upustvo, garancija 24 meseca
  m1uxbsavdobydyml5kajn455