EXTRA POPUSTI ZBOG SMANJENOG OBIMA POSLA ------ NOVI modeli stižu na lager svakodnevno ------ Radno vreme od 8:00 do 14:00 časova ------ Postojimo 28 godina ------ Najbolje cene! ------ Najbrža isporuka!

Telefon: 069/475-51-84 Viber E-mail: [email protected]


Pegla za odeću PHILIPS SpeedCare GC6602/20 2400W

20,155 dinara sa PDV-om
 
 
Pegla za odeću PHILIPS SpeedCare GC6602/20, snaga od 2400W omogućava stalnu veliku količinu pare, neprestana para do 90 grama/minuti za poboljšano uklanjanje nabora, vreme zagrevanja 2 minuta.
Izuzetno veliki otvor za lako punjenje i pražnjenje, mogućnost punjenja u bilo koje vreme, dozvoljena upotreba vode sa česme (mada se preporučuje filtrirana voda).
Vrh pegle trostruke preciznosti (vrh je oblikovan tako da može lako da dopre do svih delova za peglanje), površina pegle premazana je posebnim slojem koji se ne lepi i omogućava efikasno peglanje po svim tkaninama.
Garantni rok 24 meseca.
 
Tip uređajaPegla za odeću PHILIPS SpeedCare GC6602/20 2400W
KarakteristikeBoja belo-plava, kapacitet rezervoara za vodu 1200 ml, izuzetno veliki otvor za lako punjenje i pražnjenje, mogućnost punjenja u bilo koje vreme, dozvoljena upotreba vode sa česme (mada se preporučuje filtrirana voda), vreme zagrevanja 2 minuta.
Snaga od 2400W omogućava stalnu veliku količinu pare, neprestana para do 90 grama/minuti za poboljšano uklanjanje nabora, pritisak pare do 4 bara (unutar aparata nalazi se pumpa sa visokim pritiskom. Ona prenosi vodu do pegle zbog stvaranja snažne pare, na taj način se omogućava rad generatora pare Compact ProVelocity koji pruža snažnu i konstantnu paru iz površine za peglanje bez kondenzacije vode), horizontalna para za uklanjanje nabora na tkaninama koje vise na vešalici.
Čišćenje kamenca Smart Calc Clean, podsetnik za čišćenje (nakon približno svakih 10 sati peglanja zvučni i svetlosni indikator na pegli podsetit će vas da izvršite postupak čišćenja kamenca. Baza Calc Clean čini postupak čišćenja kamenca praktičnim jer vam omogućava da peglu odložite na bazu umesto da je držite u ruci i time opterećujete telo. Nakon čišćenja sva prljava voda bit će u bazi, a pegla je ponovo spremna za upotrebu).
Vrh pegle trostruke preciznosti (vrh je oblikovan tako da može lako da dopre do svih delova za peglanje), površina pegle premazana je posebnim slojem koji se ne lepi i omogućava efikasno peglanje po svim tkaninama.
Kompaktne dimenzije i mala težina pegle (zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji ProVelocity, ova pegla sa generatorom pare kompaktnija je no ikada do sad. Kompaktan generator pare omogućava jednostavno postavljanje na dasku za peglanje i omogućava praktično peglanje, a generator pare zauzima mnogo manje prostora za odlaganje), dužina creva 1.6 metara, dužina kabla za napajanje 1.8 metara, dimenzije pegle 19.8 x 21.7 x 34.6 cm, težina pegle 1.1 kg, težina pegla + baza 2.6 kg
Komplet sadržiPeglu, bazu, korisničko upustvo
  s2vcl445fr1kclynomrabw55