EXTRA POPUSTI ZBOG SMANJENOG OBIMA POSLA ------ NOVI modeli stižu na lager svakodnevno ------ Radno vreme od 8:00 do 14:00 časova ------ Postojimo 28 godina ------ Najbolje cene! ------ Najbrža isporuka!

Telefon: 069/475-51-84 Viber E-mail: [email protected]


Softverski alat za predvidivu pretragu GETEL Smart Web Software

312,480 dinara sa PDV-om
 
 
Softverski alat za predvidivu pretragu GETEL Smart Web Software, je dodatak za GETEL Smart Web Software, koji vam omogućava da jednostavno i lako pronađete proizvode sa bilo koje strane vašeg web sajta.
Kako predvidiva pretraga fukcioniše? Kako krenete da kucate na tastaturi vašeg računara naziv proizvoda, tako će za isti početi automatski da se pojavljuju fotografije i nazivi proizvoda koji su dostupni u bazi podataka.
Predvidiva pretraga je fantastičan alat koji vaše kupce dovodi direktno do proizvoda koje su tražili, bez suvišnog kliktanja i gubljenja vremena za pretragu.
 
Tip web sajtaSoftverski alat za predvidivu pretragu GETEL Smart Web Software
Tehnologija izradeJAVA, VB, C#, MS SQL, XML, HTML, ASPX, .NET
Funkcionalnostipredvidiva pretraga je fantastičan alat koji vaše kupce dovodi direktno do proizvoda koje ste tražili, bez suvišnog kliktanja i gubljenja vremena za pretragu
Statistikapraćenje statistike za proizvod i relacione proizvode
Administracijaweg korisnički interfejs koji vam omogućava lako i jednostavno pronađete proizvode dostupne u bazi podataka
Generatoripredvidiva pretraga je direktno povezana sa Google pretraživačem, što generiše posećenost vašeg web sajta
  1fl0rlfihvxc3c45wp4aqk45