EXTRA POPUSTI ZBOG SMANJENOG OBIMA POSLA ------ NOVI modeli stižu na lager svakodnevno ------ Radno vreme od 8:00 do 14:00 časova ------ Postojimo 28 godina ------ Najbolje cene! ------ Najbrža isporuka!

Telefon: 069/475-51-84 Viber E-mail: [email protected]


Patch kabel oklopljeni sa optičkom detekcijom PATCHSEE / kategorija CAT6A / dužina 1.2 metra / tip kabela U/FTP

2,172 dinara sa PDV-om
 
 
Patch kabel oklopljeni sa optičkom detekcijom PATCHSEE je predviđen za brzine prenosa podataka 10 Gbps preko računarske mreže.

Svaka pojedinačna upredena parica je umotana u aluminijumsku foliju, sve parice zajedno nisu obmotane aluminijumskom folijom i metalnom zaštitnom mrežicom, na konektorima se nalaze signalne diode za optičku detekciju, na završetku kabela je postavljena spiralna zaštitna opruga od nerđajućeg čelika, na RJ45 konektoru je obeležena vrsta kabela i njegova dužina.
 
Tip kabelaPatch kabel oklopljeni sa optičkom detekcijom
KategorijaCAT6A
VrstaU/FTP - No Overall Shielding or Braid (U) with Foil Screened Twisted Pairs ( svaka pojedinačna upredena parica je umotana u aluminijumsku foliju, sve parice zajedno nisu obmotane aluminijumskom folijom i metalnom zaštitnom mrežicom )
Dužina1.2 metra
KarakteristikePatch kabel je predviđen za brzine prenosa podataka 10 Gbps preko računarske mreže, svaka pojedinačna upredena parica je umotana u aluminijumsku foliju, na konektorima se nalaze signalne diode za optičku detekciju, na završetku kabela je postavljena spiralna zaštitna opruga od nerđajućeg čelika, na RJ45 konektoru je obeležena vrsta kabela i njegova dužina
Komplet sadržiPatch kabel oklopljeni sa optičkom detekcijom, garancija 24 meseca
  0xl3ut45mzgto5ue5bafd4nb