Proizvod
ID
Proizvod
FOTOGRAFIJA
Proizvod
NAZIV
Umanji
količinu
Količina Uvećaj
količinu
Cena
proizvoda
bez
popusta
Popust
Cena
proizvoda
sa
popustom
Stopa
PDV
Jedinični
PDV
Ukupan
iznos
PDV
Ukupna
cena
bez
PDV
Cena
isporuke
Vreme
isporuke
Ukupna
cena
isporuke
Ukupno
Cena +
PDV +
Isporuka
Ukupna količina Ukupan popust Ukupna cena isporuke Ukupna cena bez PDV Ukupan PDV Ukupna cena sa PDV
0 0 dinara 0 dinara 0 dinara 0 dinara 0 dinara
Datum Profaktura broj Korisnik Način plaćanja Važnost Tekući račun
GETEL doo Avans 100% 2 radna dana 160-553379-94







Bećar paprikaš recept


Bećar paprikaš potrebni sajstojci:

500 grama junećeg mesa
3 velika pradajza
5 velikih glavica crnog luka
5 velikih paprika babura
50 mililitara ulja
1 kašičica ljute tucane aleve paprike
2 kašičice slatke mlevene aleve papirke
2 kašičice vegete
1/4 kašičice soli
1/4 kašičice bibera

U lonac sipajte 50 mililitara ulja, zatim dodajte meso iseckano na kockice veličine 2 x 3 centimetra i dodajte 1/4 kašičice soli.

Za vreme dok se meso dinsta oljuštite 3 velika paradajza, sitno iseckajte i dodajetu u lonac sa mesom, smanjite vatru i pokrijte poklopcem lonac.

Dobajte vegetu, biber, ljutu tucanu alevu papriku, slatku mlevenu alevu papriku.

Dok se meso i paradajz dinstaju na tihoj vatri, u dublju činiju iseckajte na rebarca 5 glavica crnog luka! Luk u lonac dobajete tek kada ste iseckali svih 5 glavica, nikako pre, sve dobro promešajte i nastavite da dinstate na tihoj vatri.

Kada ste dodali crni luk, počnite u dublju činiju da seckate 5 paprika babura, takođe na rebarca veličine 7 x 20 milimetra! Papriku dodajete tek kada ste iseckali svih 5 komada na rebarca u duboku činiju, nikako pre.

Dodajte seckanu papriku u lonac sa mesom, paradajzom i lukom, pojačajte vatru na maksimum i lagano mešajte još samo 5 minuta! Skinite lonac sa ringle i ostavite da se malo prohladi.

Šta smo dobili? Meso meko ko sunđer, prelep saft od paradajza, hrskav crni luk, papriku koja puca pod zubima, malo ljuto ali nikada da prestanete da jedete.

Ovo je recept za sve domaćice koje 50 godina spremaju jela, a nikada nisu naučile da kuvaju!

Kuvanje je umetnost koja iziskuje poznavanje ukusa i mirisa hrane, poznavanje začina, logičan spoj istih, redosled dodavanja namirnica, temperaturu obrade i vreme obrade.

Poenta kuvanja jeste da sačuvamo sve hranljive materije i dobijemo što bolji ukus! Ovaj recept zapravo to jeste.

Kapacitet
Tip memorije
Broj pinova
Radna frekvencija
Latencija
Organizacija
Napon
Kompatibilnost
GETEL eCommerce Software